Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиKoмпјутери, техника
-

(внесете на латиница)

-


03 <<< Претходна страна
-

Програмирање, изработка на интернет сајтови (веб дизајн)
www.1cm.com.mk 1cm Web Design and Development Skopje Makedonija
www.24x7.com.mkI-Bank - Електронски банкарски услуги за корисниците на
Тутунска банка, Силекс банка, Тетекс - Кредитна банка,
Тетовска банка, Стопанска банка - Битола, Комерцијална банка
и Комерцијално Инвестициона банка - Куманово / I-Bank -
e-commerce and online investment/banking opportunities
Makedonijawww.anet.com.mk


ANet Internet Solutions - ISP, Hosting, Domains, Web Design ... -
ANET Internet Solutions is the leader of Windows and Web
Development in Macedonia and European region; It provides a wide
range of services...
Makedonija


www.anhoch.com Anhoch Computers - hardware and software services Makedonija
www.arthaus.com.mk

ArtHaus - IT solutions for your business - ArtHaus is software
development company from Skopje, that offers custom software
development applications for customers around the world
Skopje

Makedonija

www.artisoft.net Artisoft - web services Makedonija
www.bcs.com.mk
BCS d.o.o. providing service and implementation of Information
Systems, Secure ID and Card personalization solutions...
Skopje
Makedonija
www.bss.com.mk Babylon Software Solution Makedonija
www.betako-soft.com.mkБеТако-Софт - Софтвер за сметководство. 20 Години искуство,
апликации кои знаат повеќе од самиот сметководител.
Флексибилна и адаптабилна апликација која прави експорт на
податоците во повеќе формати : PDF, PS, MS-Eksel /
OpenOffice, RTF, CSV, TXT...
Makedonijawww.codex.com.mk
Кодекс Компјутери - Софтвер: Изработка на апликативен
софтвер и понуда на хардвер
Makedonija
www.cybermonitor.net
Сајбер монитор 2002 - Софтвер: Сајбер монитор 2002 е
професионален веб базиран софтвер за временска и
финансиска евиденција и контрола, како и менаџирање на
користењето на работните станици во интернет кафеа,
библиотеки, школи, хотели и други фирми и институции кои
располагаат со компјутери за јавна употреба
Makedonija
www.edusoft.com.mk ЕдуСофт - Софтвер: Софтверска компанија. Makedonija
www.elikosoft.com.mk

Еликософт - Софтвер: Развој на делотворни апликациски
решенија од областа на комерцијално работење и финансиско
сметководство
Makedonija

www.enter.com.mk

Enter - web design services / Cyber Monitor - internet cafe billing
solution by Enter DOO: Cyber Monitor is complete billing solution
for an Internet cafe. Download a free evaluation copy
Makedonija

www.fx.com.mk F/X Web design - web design services Makedonija
www.global-net.com.mk


Глобал Нет - Софтвер: Компанија која е специјализирана за
наменски сифтвер. Нашата богата палета се состои од 10 вида
на програми, кои наоѓаат практична примена на Македонскиот
пазар. Бидете и Вие дел од задоволните корисници
Makedonija


www.g-sistem.com G-Sistem doo / Г-ситем доо - Фирма за производи и услуги од
област на деловна информатика и компјутери;
Атма - м - Софтвер: Интегрален информационен систем
наменет за мали и средни фирми
Скопје Makedonija
www.halkyon.com
Халкион развоен тим - Софтвер: Халкион развоен тим доо -
Фирма за развој на софтвер
Makedonija
www.ile-soft.com.mk Иле-софт - Софтвер: Софтверска компанија Makedonija
www.infinite.com.mk

Infinite Solutions Ltd. established in 1995 (initially as ICL and later
on as Fujitsu Services) is a company that focuses on information
system design...
Makedonija

www.infoprint.com.mk InfoPrint Repro Studio Makedonija
www.java.com.mk


Време е, научи JAVA! - Софтвер: Можност за оние што сакаат
да научат, а незнаат од каде да почнат. JAVA програмерите
се многу барани и лесно може да се најде работа како таков,
време е, НАУЧИ JAVA!
Makedonija


www.koming.com.mk

Коминг - Софтвер: Коминг компјутерски инженеринг. Продажба
и сервис на банкарска опрема. Апликативен софтвер,
client/server релациони бази на податоци
Makedonija

www.lancom.com.mk Lancom Computers - hardware, software, and web design Makedonija
www.mbs.com.mk


Македонски Бизнис Системи - Софтвер: Македоснки Бизнис
Системи (МБС) е IT компанија која нуди системска интеграција,
развој на апликации, инсталација и пост-инсталациска
поддршка и сервис. МБС е македонски IBM Solution Provider
Makedonija


www.megasoftic.com.mk Мегасофт инфоцентар - Софтвер: ИТ решенија и образование Makedonija
www.megasoft.com.mk Мегасофт плус - Софтвер: ИТ решенија и образование. Makedonija
www.msys.com.mk

Msys - Looking for custom programming or perhaps the
construction of a back end for a website? Our talented
programmers are well rounded in PHP / MYSQL / ASP / . ...
www.neocom.com.mk

Neocom Computer Corporation - Offers sales and marketing of
computers, computer equipment, software, software licences,
databases, networks and network equipment
Makedonija

www.netcetera.com.mk
Netcetera Engineering Skopje - Софтвер: компанија која се
специјализира во IT секторот (Web апликации, e-commerce, ...).
Makedonija
www.next-em.com.mk
NEXT-EM - Софтвер: Комплетни IT решенија за Вас и Вашата
компанија.
Makedonija
www.nextsense.com.mk Next Sense - complete e-business solutions Makedonija
www.planet.com.mk
Planet Multimedia - website and multimedia applications
development
Makedonija
www.porta.com.mk Macedonian Post Internet - offers Web site designservice Makedonija
www.promo.com.mk Promo - Web site design Makedonija
www.pulsar.com.mk


Labs- Pulsar - centar za strucni kursevi i steknuvanje na prakticni znaenja, Web Programiranje, Dizajn i Multimedija, Audio i video postprodukcija manadzment i kursevi po deloven angliski i drugi jazici


Makedonija


www.rabotilnica.com.mk Rabotilnica - Graphic and Web Design Makedonija
www.seavus.com
Сеавус група - Софтвер: Сеавус група. Веб базиран софтвер,
електронски бизнис, мултимедија...
Makedonija
www.semos.com.mk
Semos - IT Solutions, Multimedia, Education, Microsoft Gold
Certified, Adobe certified training provider, Corel training partner...
Makedonija
www.senaoservis.com Сенао безжични мрежи - Опрема за безжични мрежи Makedonija
www.slobodensoftver.org.mk


Слободен софтвер Македонија - Софтвер: Linux, кирилица,
слободен софтвер, GNU, GPL. Слободен софтвер Македонија
е невладина организација во Република Македонија која се
занимава со слободен софтвер.
Makedonija


www.softver.org.mk Softver Makedonija
www.synapse.com.mk Synapse Group - Web Design & Multimedia Makedonija
www.teamvelkovski.com


Тим Велковски Мултимедија - Софтвер: Тим Велковски
преставува студио за изработка на услужен софтвер на
македонски јазик, графички и веб дизајн, мутимедијални цд-а
и услуги во доменот на веб хостингот.
Makedonija


www.tool.com.mk

XTool Design™ is one of Macedonia's premiere web and IT
solutions companies; We provide cost effective solutions such as
Website Design, Web Development, ...
Makedonija

www.unet.com.mk


изработка на Интернет и Интранет солуции, dial-up услуги,
пристап на Интернет преку сателит, како и изработка на web
страни со најнови технологии и хостирање на истите / UNet -
offers Web site design services
Makedonija


www.venikom.com.mk
Веником - Софтвер: Веником е компанија за производство на
софтвер
Makedonija
www.vestel.com.mk VESTEL - web development, PHP, ASP, C... Skopje Makedonija
www.vrtlog.com Vrtlog - web design and multimedia Makedonija
www.webthink.com
Webthink international - media production company offering
quality design, and custom enterprise server applications
www.wortex.net Wortex - Web site design and multimedia presentations
www.zonel.com.mk
Зонел - Софтвер: Најпрофесионални компјутерски програми за
книговодство
Makedonija


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Графички дизајн

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora


Izrada sajtova, web dizajn